Palvelumme

Toimialueemme

Harjoitamme lentotyötä pääasiassa Kirkkonummella ja Uudenmaan alueella, mutta olemme valmiit asiakastilauksen mukaisiin tehtäviin myös muualla Suomessa.

Tarjoamme

Tarjoamme ilmakuvauspalveluita yksityisille, yrityksille ja kunnille, sekä apua etsintä- ja pelastustehtäviin. Toimimme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja tulemme nopeasti paikalle, tilanteen niin vaatiessa.

Palvelumme

Ilmakuvauspalvelut

Ilmakuvauspalvelumme tarkoittaa valokuvausta ja videokuvausta hyvällä kalustolla. Kuvauspalvelut voivat kohdistua alueisiin, kiinteistöihin, rakennuksiin tai kohteisiin. Kuvauksen tarkoituksena voi olla tarkastus, tilannekuvan muodostaminen, muutoksien aikatauluseurata, raportointi, dokumentointi, myynnin edistäminen tai esimerkiksi esittelyvideoiden luonti.

Toimintatapamme

Henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme on koulutettu RPAS-toimintaan (RPAS = kauko-ohjatun ilma-aluksen käytön kokonaisjärjestelmä) ja käytämme tehtävään soveltuvaa jatkuvasti huollettua kalustoa. Toimintamme on vakuutettua (toiminnan vastuuvakuutus, kauko-ohjattavat ilma-alukset).