RPAS lentokoulutus

Apua toiminnan käynnistämiseen

Emme tee RPAS kauko-ohjaajan tai tähystäjän kelpoisuuteen johtavaa koulutusta, mutta olemme valmiit esittelemään asiakkaan haluamalla tarkkuudella RPAS-käyttöön liittyviä vaatimuksia, käyttökohteita ja teknisiä mahdollisuuksia yksityisille, yrityksille ja yhteisöille.

Olemme myös valmiit avustamaan tarvittavan kaluston ja tarvikkeiden hankinnassa, sekä toiminnan käynnistämisen vaatimien asioiden hoitamisessa asiakkaan haluamassa laajuudessa.

Lisäksi, mikäli asiakas niin toivoo, olemme valmiit avustamaan käytännön lennätystoiminan aloittamisessa opettajana ja tähystäjänä, varmistamassa, että ensimmäisistä lennätyksistä saadaan mahdollisimman positiivinen kuva ja toiminta hyvin alulle.

Tarjoamme apua toiminnan käynnistämiseen mm. seuraavilla tavoilla:

  • RPAS-vaatimukset ja -lainsäädäntö
  • Käyttökohteiden ja tapojen suunnittelu
  • Teknisten mahdollisuuksien hyödyntäminen
  • Kaluston ja tarvikkeiden hankinta
  • Käynnistämiseen tarvittavien asioiden hoitaminen
  • Lennätystoiminnan aloittaminen ja opetustehtävät

HINNOITTELU

Palvelun hinta sovitaan asiakaskohtaisesti ja riippuu asiakkaan tarvitseman opastuksen ja avun määrästä. Asiakkaan toivomuksen mukaan hinnoittelumme voi olla tunti-, kurssi/aihealue- ja tapahtuma/tukitarvekohtainen.

Ota rohkeasti yhteyttä

Ole yhteydessä, sovitaan miten ja millä periaatteilla voimme auttaa järjestelyissä, tiedottamisessa ja koulutuksessa! Käytä alla olevia linkkejä niin me olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman nopeasti asian edistämiseksi.