Kiinteistöjen, tilojen ja kohteiden valokuvaus ja videokuvaus

Suosituin palvelumme

Suurin osa kuvauskohteistamme on erilaisten kiinteistöjen, tilojen ja asiakaskohteiden kuvausta. Ilmakuvat tuovat aivan uuden perspektiivin kuvattavaan kohteeseen ja niiden käyttö muistona, markkinoinnissa tai kohteen myyntitilanteessa on kiinnostusta ja huomiota herättävää.

Palvelutason voi valita

Asiakkaana voit valita tarvitsemasi palvelutason, käsittelemättömät kuvat tai valmiin esitysmateriaalin. Käsittelemättömät valokuvat ja videoklipit sopivat tilanteisiin, joissa halutaan dokumentoida kohteen tai sen ympäristön tilanne menossa olevaa selvitystä varten. Editoidut ja käsitellyt valokuvat ja sekä videot sopivat tilanteisiin, joissa on oltava näyttävyyttä ja elokuvamaisuutta. Valmis esitysmateriaali voidaan toimittaa haluamallasi ääniraidalla ja musiikilla, sekä selittävällä tekstityksellä.

Ilmakuvauksen käyttötarkoitus

Suoritettava kuvaus voi sisältää alueiden, kiinteistöjen, rakennusten tai kohteiden tarkastuksia, tilannekuvan muodostamista, muutoksien aikatauluseurantaa, raportointia, dokumentointia, myynnin edistämistä, muisto- tai esittelyvideoiden luontia.

Lähde asiassa liikkeelle

Ota yhteyttä, katsotaan mitä tarvitset ja miten voimme auttaa! Käytä alla olevia linkkejä päästäksesi asiassa eteenpäin, palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.