Yrityksestämme

Taustaa

Olemme 2009 perustettu yritys, jonka tavoitteena on asiakkaiden toiminnan tehostaminen, muutostilanteiden hallinta ja läpivienti asiakkaan haluamalla tavalla. Tuotamme tilauksesta ilmakuvia ja videoita asiakkaillemme, ammattikalustolla, nopeasti ja tehokkaasti.


Periaatteemme

Toimimme hyvällä lento- ja ilmakuvauskokemuksella pienissä ja suurissa projekteissa, yksitysille, yrityksille, kunnille ja viranomaisille. Toiminnan perustana koulutettu henkilöstö ja yhteistyökumppanit, vastuullinen, vakuutettu lentotoiminta ja asiakkaan toiveiden täyttäminen, sekä nykyaikainen, kuvanlaadun ja kannattavuuden perusteella valittu ammattitason kalusto. Käyttämämme lentokalusto on uutta ja tarjoaa kaikki viimeisimmät mahdollisuudet toteuttaa asiakkaamme vaativimmatkin tarpeet.


Toimintatapamme

Toimeksiantoon liittyvät Valokuvat ja videot voidaan toimittaa heti toimeksiannon jälkeen raakamateriaalina, käsittelemättöminä tai erikseen sovittuna ajankohtana, sovitulla tavalla käsiteltyinä, editoituina ja toimitettuna. Raakamateriaali ja käsittelemättömät valokuvat tai videoklipit toimitetaan normaalisti muistikortilla tai sovitun latauspalvelun kautta. Käsitellyt valokuvat ja/tai videot toimitetaan normaalisti sovitun latauspalvelun kautta.


Yhteistyöterveisin, Jukka Vesmanen


Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge