Kysymyksiä ja vastauksia

– Tarjoamme ilmakuvauspalveluita yksityisille, yrityksille ja kunnille, sekä apua etsintä- ja pelastustehtäviin. Toimimme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja tulemme nopeasti paikalle, tilanteen niin vaatiessa.

– Harjoitamme lentotyötä pääasiassa Kirkkonummella ja Uudenmaan läänin alueella, mutta olemme valmiita asiakastilauksen mukaisiin tehtäviin myös muualla Suomessa.

– Toimintamme on vakuutettua vahinkojen varalta (If 1MEur) ja voimme toimia vakuutetusti Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

– Dronedarin kalusto pohjautuu markkinajohtaja DJI:n laitteisiin. Laitteiden lisäksi Dronedari käyttää erilaisia ohjelmistoja kuvien ja videoiden käsittelyyn ja toimeksiantoihin kerätyn datan analysointiin ja raportointiin.

– Dronedarin laitteita huolletaan jatkuvasti valmistajan ohjeiden mukaisesti ja huoltotapahtumat kirjataan laitteiden huoltokirjaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kalusto on tarkastettu ja jatkuvasti valmiina käyttöön toimintakäsikirjamme laatu- ja turvallisuusvaatimuksien mukaisesti.

– Dronedarilla on vankka kokemus teollisuuden ja tietotekniikan parista. Dronedari ymmärtää asiakkaan tarpeet ja on valmis käyttämään asiantuntemustaan varmistamaan asiakkaan tyytyväisyyden kaikissa tilanteissa.

– Toimeksiannoissa Dronedari voi tarvittaessa käyttää omaa asiantuntijaverkostoaan hyväksi toimeksiantojen toteutuksessa.

– Tavallisesti toimimme tuntihintapohjaisesti. Minimiveloitus on 2 tuntia plus kilometrikorvaukset. Minimiveloituksella asiakas saa käsittelemättömät kuvat ja videot käyttöönsä sähköisesti. Kuvien ja videoiden muokkaamisesta esittelytarkoituksiin veloitamme erikseen toteutuman mukaan

– Kun kuvattavia kohteita on useita, käytämme yksikköhinnoittelua, samoin jos kysymys on pitempiaikaisesta jaksottaisesta kuvaustehtävästä. Näissä tapauksissa asiasta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa.

– Myös päivä ja projektikohtainen hinnoittelu on mahdollista asiakkaan niin toivoessa.